CVKOU

CV Keskus, OU Latvia filiāle

Skanstes 25, Rīga LV-1013 www.cvmarket.lv/

Darba iespējas Rīgā bez iepriekšējas pieredzes

Noteikti bieži esat dzirdējuši kādu sakām, ka atrast darbu bez pieredzes ir teju neiespējami. Ir laiks mainīt šādus stereotipus! Protams, ir amati, kuros iepriekšējā pieredze ir svarīga, taču ir arī tādas vakances, kurās darba devējs dod iespēju tiem, kas iepriekš nav strādājuši un vēlas uzsākt savas pirmās darba gaitas. 

Attālināta darba atlases intervija – kā sagatavoties?

Darba intervijas Covid-19 pandēmijas laikā no klātienes pārcēlās uz tehnoloģiju nodrošinātu attālinātu formātu. Lai arī pandēmija ir palikusi pagātnē, iegūtā pieredze ir izrādījusies noderīga, un šobrīd sākotnējā darbinieku atlase ļoti bieži tiek veikta attālināti. Tāds interviju formāts ļauj būtiski ietaupīt gan personāla atlases speciālista, gan kandidāta laika resursus.

Kādi drošības noteikumi jāievēro, strādājot būvniecībā?

Strādājot būvniecības nozarē, viens no būtiskākajiem faktoriem, kas jāievēro, ir drošība. Turklāt būvniecībā drošības noteikumi ir īpaši strikti, lai novērstu nelaimes gadījumus un uzlabotu darba vidi. 

Kā savā CV izcelt darba sludinājumā prasītās prasmes?

CV bieži ir pirmā un arī vienīgā iespēja pārliecināt personāla atlases darbinieku vai uzņēmuma vadību par atbilstību vakances aprakstam. Noskaidrosim, kādas prasmes ir jāiekļauj CV  un kā izcelt vēlamās sociālās prasmes!

Karjera loģistikā – cik daudzveidīga tā var būt?

Uzzināsim, kādas īpašības tiek sagaidītas no darbiniekiem loģistikas nozarē un kādas amata pozīcijas loģistikā tiek meklētas Latvijā?

4 ieteikumi tiem, kuri apsver darbu loģistikas nozarē

Ja vēlaties aizraujošu darbu strauji augošā nozarē, loģistika ir iespēja, ko noteikti vērts aplūkot. Apskatiet aktuālās vakances CVmarket.lv un izvērtējiet savas iespējas kļūt par daļu no loģistikas speciālistu komandas! 

Atrašanās vieta